Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

 

Redaktionen på ungivbg.se

Ungivbg.se har en redaktion av ungdomsreportrar. Du som är 14-20 år har möjlighet att söka till redaktionen.

Som en del av ungdomsredaktionen bidrar du med innehåll till ungivbg. Du blir även en viktig del i utvecklingen av sidan.

Som reporter kan du skriva små reportage om såväl sporthändelser och konserter, till uppföljning av politiska beslut eller beskrivning av ungdomsverksamheter. Har du ett fotointresse skickar vi gärna ut dig på fotouppdrag. Är du duktig på sociala medier kan du skapa innehåll till våra konton på Intsagram och Facebook.

Dina uppdrag anpassas efter ditt intresse och vad du vill testa eller lära dig mer om.

Vill du vara en av oss?

Just nu är redaktionen full, men du kan anmäla ditt intresse när en plats blir ledig. Gå till intressanmälan

Redaktionsmedlemmar

Bild på den nuvarande webbredaktionen.

Bild på den nuvarande webbredaktionen. Från vänster: Emma, Zejneb, Rahma, Abdisadaq, Nadia, Adbisalam och Eleonora.

Abdisadaq, 17 år

Jag är med i webbredaktionen för att intervjua och träffa nya människor, som jag verkligen tycker är roligt. Jag ser det som en bra erfarenhet inför framtiden.

Fritidsintresse: umgås med nära och kära samt spela fotboll, vilket jag verkligen gillar.

Emma, 16 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom att jag har ett stort intresse för att skriva och träffa nya kompisar. Genom att vara med i webbredaktionen lär jag mig nya saker och får nya erfarenheter som är till min fördel i framtiden. Utöver det är det väldigt roligt att vara med i redaktionen eftersom att man träffar nya kompisar och att man får vara med och tycka till.

Fritidsintressen: måla, sy och träffa kompisar.

Nadia, 19 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom jag finner ett intresse för journalistik. Att få skriva reportage, intervjua folk och fotografera rör sig mycket åt det journalistiska hållet. Utöver det tycker jag även att det är en kul grej att syssla med vid sidan om studierna och inte för att nämna att man berikas på erfarenhet.

Fritidsintressen: dans och språk.

Rahma, 17 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom att jag tycker om att fotografera och intervjua folk. Det är kul att lära sig nya saker utifrån det.

Fritidsintressen: laga mat, spela fotboll och läsa.

Eleonora, 16 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom att jag alltid har tyckt väldigt mycket om att skriva och uttrycka mig i skrift. Genom att vara med i redaktionen får jag chans att göra just detta samt utveckla mina kunskaper inom det. Att vara med i redaktionen är, förutom mycket roligt och lärorikt, också en bra erfarenhet att ha med sig in i framtiden och ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor.

Fritidsintressen: bland annat att träna, åka skidor och umgås med vänner och familj.

Abdisalam, 17 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom jag tycker om att fotografera, intervjua folk och träffa nya människor. Genom att vara med i redaktionen lär jag mig många nya saker som jag tycker är givande, och det är en bra erfarenhet att ha med mig inför framtiden.

Fritidsintresse: umgås med familj och vänner, samt lyssna på musik.

Zejneb, 16 år

Jag går första året på Birger Sjöberggymnasiset med inriktning samhällsvetenskap.

Kontakt

Mattias Fredén
Webbredaktör för ungivbg.se

Telefon
0521-72 11 30

E-post
mattias.freden@vanersborg.se

Facebook