Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

 

Redaktionen på ungivbg.se

Ungivbg.se har en redaktion av ungdomsreportrar. Du som är 14-20 år har möjlighet att söka till redaktionen.

Som en del av ungdomsredaktionen bidrar du med innehåll till ungivbg. Du blir även en viktig del i utvecklingen av sidan.

Som reporter kan du skriva små reportage om såväl sporthändelser och konserter, till uppföljning av politiska beslut eller beskrivning av ungdomsverksamheter. Har du ett fotointresse skickar vi gärna ut dig på fotouppdrag. Är du duktig på sociala medier kan du skapa innehåll till våra konton på Intsagram och Facebook.

Dina uppdrag anpassas efter ditt intresse och vad du vill testa eller lära dig mer om.

Vill du vara en av oss?

Sök en plats i redaktionen

Redaktionsmedlemmar

Bild på den nuvarande webbredaktionen.

Bild på den nuvarande webbredaktionen. Raden längst upp från vänster: Frida, Emma och Abdisadaq Raden längst ner från vänster: Nadia och Rahma.

Abdisadaq, 17 år

Jag är med i webbredaktionen för att intervjua och träffa nya människor, som jag verkligen tycker är roligt. Jag ser det som en bra erfarenhet inför framtiden.

Fritidsintresse: umgås med nära och kära samt spela fotboll, vilket jag verkligen gillar.

Emma, 15 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom att jag har ett stort intresse för att skriva och träffa nya kompisar. Genom att vara med i webbredaktionen lär jag mig nya saker och får nya erfarenheter som är till min fördel i framtiden. Utöver det är det väldigt roligt att vara med i redaktionen eftersom att man träffar nya kompisar och att man får vara med och tycka till.

Fritidsintressen: måla, sy och träffa kompisar.

Frida, 18 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom jag tycker om att fotografera, skriva och att träffa nya människor. Det är roligt att få göra något kreativt utöver skolan, där jag även har möjlighet att påverka. Det är också en bra erfarenhet att ha med sig.

Fritidsintresse: dans och att träffa kompisar.

Nadia, 19 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom jag finner ett intresse för journalistik. Att få skriva reportage, intervjua folk och fotografera rör sig mycket åt det journalistiska hållet. Utöver det tycker jag även att det är en kul grej att syssla med vid sidan om studierna och inte för att nämna att man berikas på erfarenhet.

Fritidsintressen: dans och språk.

Rahma, 17 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom att jag tycker om att fotografera och intervjua folk. Det är kul att lära sig nya saker utifrån det.

Fritidsintressen: laga mat, spela fotboll och läsa.

Tawhid, 17 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom jag tycker om att fotografera, intervjua och att få träffa nya människor. Man får möjligheten att utforska sin kreativitet och tänka utanför boxen. Utöver det får man lära sig nya saker, vilket är givande och en bra erfarenhet att ha med sig inför framtiden.

Fritidsintressen: gym och historia.

Kontakt

Mattias Fredén
Webbredaktör för ungivbg.se

Telefon
0521-72 11 30

E-post
mattias.freden@vanersborg.se

Facebook