Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

Musik

Lana Del Ray

Lana Del Ray - Ultraviolence

Den otroligt begåvade Born To Die sångerskan Lana Del Rey är äntligen tillbaka med en ny efterlängtad skiva. Känner du inte till hennes namn känner du iallafall troligtvis till ”Summertime Sadness”, låten vars remixer blivit något som det inte går en festkväll utan att man hör.

Lana är tillbaka med 15 nya låtar på deluxe-verisionen av albumet Ultraviolence. Ett album som likaväl skulle kunna vara soudtracket till en svart-vit film. Bland annat på skivan hittar vi låtarna Brooklyn Baby, West Coast och Shades of Cool som alla är låtar som doftar av Lana’s mörka ton. En mörk ton som hon dessutom sagt att den nya skivan mest kommer bestå av. 

Skivan når inte alls upp till de höjder som den tidigare skivan Born To Die, men med spelar egentligen ingen roll. Lana har blivit ett fenomen som sprider sig över världen och Ultraviolence är något hon stolt kan ge till sina fans. Jag är definitivt inte ensam om att jubla över att äntligen ha nytt Del Rey-material att kunna lyssna på. 

Hon inleder albumet med låten Cruel World, och ibland är världen fruktansvärd. Kanske för dig till exempel, om du inte har biljetter till Bråvalla där Lana spelar den 26 juni, då är det verkligen en Cruel World.

Betyg: 4 av 5

Av: Lovisa Meijer

Kontakt

Namn

Titel

Adress

Telefon

E-post

Facebook

INSTAGRAM