Hoppa till innehåll
Bilden innehåller texten Ung i Vänersborg.

 

Redaktionen på ungivbg.se

Ungivbg.se har en redaktion av ungdomsreportrar. Du som är 14-20 år har möjlighet att söka till redaktionen.

Som en del av ungdomsredaktionen bidrar du med innehåll till ungivbg. Du blir även en viktig del i utvecklingen av sidan.

Som reporter kan du skriva små reportage om såväl sporthändelser och konserter, till uppföljning av politiska beslut eller beskrivning av ungdomsverksamheter. Har du ett fotointresse skickar vi gärna ut dig på fotouppdrag. Är du duktig på sociala medier kan du skapa innehåll till våra konton på Intsagram och Facebook. Dina uppdrag anpassas efter ditt intresse och vad du vill testa eller lära dig mer om.

Gå med i redaktionen

Redaktionsmedlemmar

Bild på den nuvarande webbredaktionen.

Bild på den nuvarande webbredaktionen. Raden längst upp från vänster: Frida, Abdisadaq och Emma. Raden längst ner från vänster: Nadia och Samiyo.

Abdisadaq, 16 år

Jag är med i webbredaktionen för att jag tycker om att intervjua och träffa nya människor. Jag ser det som en bra erfarenhet inför framtiden.

Fritidsintresse: fotboll.

Emma, 14 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom jag gillar att skriva, lära mig nya saker och få nya erfarenheter. Genom webbredaktionen får jag träffa nya kompisar och det är en bra erfarenhet att ha med sig i framtiden.

Fritidsintressen: gymnastik och träffa kompisar.

Frida, 17 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom jag tycker om att skriva och träffa nya människor och kompisar. Det är kul att få göra något som inte är kopplat till skolan och jag får uppleva saker som man inte hade gjort annars. Det är en bra erfarenhet att ha med sig.

Fritidsintresse: dans.

Nadia, 18 år

Jag är med i webbredaktionen eftersom jag finner ett stort intresse för att skriva. Utöver det är jag övertygad om att jag berikas på erfarenhet, något som är till min fördel inför framtiden. Sedan är det också kul att få träffa på nytt folk som man intervjuar och fotograferar. 

Fritidsintressen: dans och badminton. 

Samiyo, 17 år

Jag är med i webbredaktionen för att jag vill utvecklas, både som person och i mitt skrivande. Det är lärorikt att få skriva texter och träffa nya människor. Genom att vara med i webbredaktionen får jag värdefulla erfarenheter inför framtiden.

Fritidsintressen: spela basket och titta på serier.

Kontakt

Mattias Fredén
Webbredaktör för ungivbg.se

Telefon
0521-72 11 30

E-post
mattias.freden@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM