Hoppa till innehåll

 

Kollegialt samarbete om fokusinstrumenten

Nu kan både du och dina elever medverka i YOMA:s nya online-program för dessa fokusinstrument!
Du ger lektioner och får en ersättning för det, eleverna får avgiftsfria lektioner och nya kompisar med samma intressen. Vill du inte ge lektioner och bara skicka dina elever är det självklart ok också.

Genom kollegialt samarbete med andra pedagoger stärks undervisningen på dessa instrument som behövs överallt i hela landet och på alla nivåer. Förfarandet är enkelt: den första helgen varje månad får du och dina elever (ca 10 - 18 år) möjlighet att koppla upp dig mot YOMA:s online-kurser på nivå 1 och 2 dvs på Öppna kurser eller kurser inom Öppna programmet. Ni medverkar en helg eller flera.

Enda kravet är att du värvar en kollega på samma instrument som också tar med sig elever. Minsta antal elever som ni ska ta med er är tre elever var. Du kan undervisa dina, din kollegas eller andras elever, lyssna på andras lektioner, träffa och samarbetar med YOMA:s pedagoger osv. Skickar du färre än tre elever så är de välkomna ändå och du kan men måste inte följa med och auskultera. YOMA:s online-teknik är enligt alla som har varit med smidigt att använda - YOMA har hittills hållit över 2 000 online-lektioner.

Välkommen att anmäla dig och/eller dina elever på YOMA-kurser. Du kan också höra av dig till konstnärlig och pedagogisk ledare Ulrich Kaatz.

KONTAKT

Direktör och konstnärlig pedagogisk ledare:
Ulrich Kaatz,
ulrich.kaatz@vanersborg.se
070-273 17 13

Verksamhet:
Sandra Björkstrand, administration
sandra.bjorkstrand@vanersborg.se

0521-72 24 61

Styrelsen:
Staffan Rydén, ordförande
staffan.ryden@outlook.com