Hoppa till innehåll

Publicerad 2021-09-03

Förlängd ansökningstid till YOMA-kurserna 2–3 oktober

Inbjudan att anmäla sig till två öppna YOMA-kurser för alla - online 2-3 oktober.

Alla YOMA-kurser är avgiftsfria. Vi kan online-undervisning och hjälper dig med tekniken. Du kopplas till dina lektioner och kan också titta på andras lektioner. Du väljer själv om du vill delta för en lektion eller under en dag. Kurserna genomförs parallellt med en talangkurs för alla blås- och stråkinstrument. Du kan titta förbi även där och få ännu mer inspiration.

Kurs 1: Öppen kurs för alla blås- och stråkinstrument
Kursen välkomnar elever (ca 10 - 18 år) som har spelat något/några år och pedagoger på alla blås- och stråkinstrument. Du hittar lärarlistan här , 475 kB, öppnas i nytt fönster. (, 475 kB).

Kurs 2: Specialkurs för oboe, fagott, valthorn, viola och kontrabas
Kursen välkomnar elever (ca 10 - 18 år) som har spelat något/några år och pedagoger. Du hittar lärarlistan här , 38 kB, öppnas i nytt fönster. (, 38 kB). Pedagoger som är intresserade av att undervisa hos oss i kollegialt samarbete kan informera sig här: Kollegialt samarbete.

Anmälan
Sista anmälningsdagen är ändrad till den 24 september (pedagoger 27 september). Elevernas antagning är giltig först när de har skickat noter för sina enskilda lektioner som en bifogad pdf-fil i ett e-mail till yoma@vanersborg.se senast den 24 september - tack!
Elever anmäler sig på denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Pedagoger anmäler sig på denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..