Hoppa till innehåll

 

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Föräldra­samverkan

Du som förälder är viktig

Som förälder är du viktig för oss på förskolan. Du är den som känner ditt barn bäst och kan berätta hur ditt barn är. Ta dig gärna tid att läsa vår planering och kom med synpunkter.
 
Vi på förskolan kan ge dig viktig information om hur ditt barn har det i förskolan och om hur du själv kan bidra till en bra förskoletid för ditt barn. Ett gott samarbete mellan föräldrar och förskola är en förutsättning för att vi skall lyckas i vårt arbete.
 
Inskolning
Att börja i förskola kan innebära stora förändringar för dig och ditt barn. Ditt barn bestämmer takten för hur lång tid inskolningen tar, men beräkna en till två veckor.
Under inskolningen har föräldrar och personal möjlighet att lära känna varandra och lägga grunden för ett gott samarbete. All information du behöver kan vi ge under inskolningen.
  
Planering- och utvecklingssamtal
Samtliga föräldrar blir erbjudna ett planeringssamtal och ett utvecklingssamtal per år där du kan prata med en ur personalen om ditt barns vistelse på förskolan.
 
Luciafirande
På vårt Luciafirande, som vi firar utomhus, är föräldrar, syskon och far- och morföräldrar inbjudna till förskolan. Här får du uppleva ett traditionellt firande och efteråt bjuder vi på glögg, saft och pepparkakor.
 
Vårfest
En kväll under våren inbjuder vi föräldrar och syskon till någon gemensam aktivitet. Ni kan passa på att  umgås med andra föräldrar och äta en medhavd fika.