Hoppa till innehåll

Välkommen till Föräldrarådgivaren på Sirius

Bild på en val

Som förälder hamnar man ibland i kniviga situationer och negativa mönster, man kanske har prövat allt och fantasin och orken tryter. Då kan du kontakta föräldrarådgivaren genom att besöka Familjecentralen Sirius, ringa eller skicka e-post. Dessa uppgifter hittar du till höger på denna sida.

Föräldrarådgivaren på familjecentralen arbetar förebyggande med föräldrar och familjer med barn 0-12 år och finns ibland med i föräldragrupper och på öppna förskolan. Till föräldrarådgivaren kan ni även vända er om ni har frågor som rör parrelationen, samhället och dig som individ. Föräldrarådgivaren har tystnadsplikt, för inga journaler och det är kostnadsfritt.

Föräldrarådgivaren på Frändeskolan

Fredagar ojämna veckor finns föräldrarådgivaren på plats på Frändeskolan mellan 9 -12.30 i fritids Stjärnans lokal. Du är även välkommen dit.

Faderskapsbekräftelse

Väntar du barn, har nyligen fått barn, är sambo och båda förälder är skriven på samma adress i Vänersborgs kommun då kan du vända dig till föräldrarådgivaren

Alla kontaktuppgifter till föräldrarådgivaren finns till höger.

Övriga vänder sig till kommunens familjerätt. Familjerätten nås vid kommunens växel 0521-72 10 00 och fråga efter ”familjerätten”.

Mer om faderskapsbekräftelse hittar du här: https://www.vanersborg.se/omsorg--hjalp/familj-barn-och-ungdom/familjeratt.htmllänk till annan webbplats

KONTAKT

Familjecentralen Sirius
Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Poppelvägen 90, Vänersborg.

Föräldrarådgivare
Tel. 0521-72 21 66

E-post
harold.wilhelmsen@vanersborg.se