Torpaskolan norr och söder

Tillsammans lär vi för framtiden i ett tydligt, omsorgsfullt och positivt sammanhang.

Målsättningen med vårt arbete på de båda enheterna är att stimulera varje elev att utvecklas kunskapsmässigt och socialt, så långt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar. För att lyckas med detta krävs professionell och engagerad personal, som arbetar i nära samverkan med eleven och dess vårdnadshavare.

Den byggnad de båda enheterna finns i är belägen utmed Idrottsgatan inte långt från Sportcentrum. I enheterna finns ca 380 elever i grundskolan och ca 20 elever i grundsärskolan.

Skolbyggnaden är uppdelad i två ansvarsområden med vardera en ansvarig rektor – Torpaskolan norr och Torpaskolan söder.

• Till enheten Torpaskolan norr hör eleverna i arbetslag A (åk 7, läsåret 2019/2020) , samt arbetslag B (eleverna i grundsärskola åk 7-9).
  • Till enheten Torpaskolan söder hör eleverna i arbetslag C och D (åk 8 och åk 9 läsåret 2019/2020).

Personalen är uppdelad i fyra arbetslag- arbetslag A, arbetslag B, arbetslag C och arbetslag D.

Antalet personal, som är anställd våren 2019 uppgår till drygt 80. På enheterna finns det även annan personal som tillhör annan förvaltning

Torpaskolan norr och Torpaskolan söder

Rektor Torpaskolan norr: