Hoppa till innehåll

 

Vänerparkens skola

Fjärr- och distansundervisning

Personalen på Vänerparkens skola hälsar alla elever och vårdnadshavare välkomna till vårterminen 2021 full av nyheter. Vi startar igång den nya lärplattformen Infomentor. Vårdnadshavare har eller kommer att få inloggningar dit.

På grund av stor smittspridning av Covid 19 just nu i Västra Götalandsregionen så kommer vi ha fjärr- och distansundervisning på Vänerparkens skola från och med 11:e till och med 22:a januari. Elever med behov av särskilt stöd kommer att ha närundervisning på plats. Alla elever kommer att följa den digitala undervisningen via teams. Nu får vi i två veckor möjlighet att använda alla våra digitala verktyg i skarpt läge.

Under måndagen 11:e januari kommer eleverna att komma in till skolan i mindre grupper för att träffa sina mentorer och testa så att elevdator och alla inloggningar fungerar. På måndag eftermiddag kommer också mentorerna ha en testlektion med hela klassen, när eleverna är hemma. Viktigt att alla elever tar med sig väska/ryggsäck och dator när de kommer på måndag. Eleverna kommer att få ta med sig sina mappar och läroböcker hem, så det är bra om de har något att bära i.

Vanliga lektioner enligt ordinarie schema och timplan startar sedan upp på tisdag 12:e januari. Lektionsinnehåll hittar eleverna på Onenote/Lektionsinnehåll senast 7.30 varje dag.

Vårdnadshavare meddelar mentorerna om ni önskar skollunch för ert barn under vecka 2 och 3. Viktigt att ni också meddelar eventuell specialkost.

Hör gärna av er till någon på skolan om ni har frågor. Personalens mailadresser finns på hemsidans förstasida.

Åsa Dahlgren, rektor Vänerparkens skola

KONTAKT

Vänerparkens skola

Rektor:
Åsa Dahlgren

Telefon:
0521-72 17 45
asa.dahlgren@vanersborg.se

Vänerparken
Besöksadress:
Vänerparken 11, Vänersborg

Telefon expeditionen:
0521- 72 14 05
Telefax:
0521-72 14 20

 

Ansvarig för hemsidan:
Åsa Dahlgren, rektor Vänerparkens skola

Redaktör:
Anna-Lena Andersson

Schema 7-9

Använd den externa visaren av schema genom att använda länken nedan,

Vänerparkens skolas schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Använd rullgardinsmenyerna för att välja fram den klass du vill se schemat för.

Tidigare publicerat