Hoppa till innehåll

 

Information till vårdnadshavare med barn placerade på Lanternan

Så här hanteras schemainlämning för förskolebarn placerade på barnomsorgsenheten Lanternan:

Vårdnadshavare i förskolan som även har barnomsorg på obekväm arbetstid på Lanternan registrerar vistelsetider för barnet på vardagar (måndag-fredag) via InfoMentor i boxen Tidsregistrering. Instruktioner till det finns på hemsidan InfoMentor - lärplattform.

Om barnet ska sova på Lanternan lägger man in tid till 23:59 på kvällen och från 00:00 på natten/morgonen efteråt. Vistelsetider på lördag och söndag sms:ar man in till Lanternan på telefonnummer 070-1620682.

Lanternan behöver ha ditt barns vistelsetider minst 2 veckor i förväg för att kunna planera verksamheten, gäller alltså även den tid som registreras i boxen Tidsregistrering i InfoMentor. All kommunikation med Lanternan sker via telefon (sms eller samtal). Målet är att även vistelsetider på helger ska kunna registreras i InfoMentor. Ni kommer att få information när det är på plats.

Så här hanteras schemainlämning för fritidsbarn placerade på barnomsorgsenheten Lanternan:

Vårdnadshavare till barn på fritids som även har barnomsorg på obekväm arbetstid på Lanternan registrerar vistelsetider dagtid för barnet på vardagar (måndag-fredag) mellan 06:00 och 17:30 via InfoMentor i boxen Fritidsschema.

Om barnet har sovit på Lanternan och åker taxi från Lanternan till sitt dagfritids skriver vårdnadshavare 06:50 på tidsregistreringen i Fritidsschema-boxen den dagen samt skriver kommentaren “Taxi från Lanternan 06:50”.

Om barnet ska till Lanternan på eftermiddagen skriver vårdnadshavare 17:10 i tidsregistreringen och lägger till kommentaren “Taxi till Lanternan efter kl 17:10” i InfoMentor i boxen Fritidsschema. Instruktioner till det finns på hemsidan InfoMentor - lärplattform.

För den tid ditt barn ska vara på Lanternan (kvällar, nätter och helger) sms:ar du in dessa tider till Lanternan på telefonnummer 070-1620682.

Lanternan behöver ha ditt barns vistelsetider minst 2 veckor i förväg för att kunna planera verksamheten. All kommunikation med Lanternan sker via telefon (sms eller samtal). Målet är att även vistelsetider på kvällar, nätter och helger ska kunna registreras i InfoMentor. Ni kommer att få information när det är på plats.

Vid frågor kontakta infomentorsupport@vanersborg.se


KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se