Hoppa till innehåll

 

Kulturväxten

Varmt välkommen att anmäla dig till Kulturväxtens kurser. Kulturväxten är samlingsnamnet för vårt kulturutbud för barn från 2 år. Under kursens gång får du komma i kontakt med musik, instrument, rytmik och dans.

Fantasi och kreativitet står i centrum och varje individ får möjlighet att utvecklas utifrån sin egen förmåga och är samtidigt en del av gruppens utveckling.

Höstterminen 2020 startar v.37
När du fått plats i en grupp får du ett välkomstbrev med information om sal och övrig information. Du som gått i kulturväxten under tidigare termin behåller din plats, vill du avanmäla görs det via expeditionen.

Rytmik 2-3 år

Musik-och danslek

Med lekens hjälp utvecklar du motoriken och rytmkänslan. Du kommer att få sjunga, spela rytminstrument samt utforska rummet med dans och rörelse till olika musikstilar. Här kommer du att möta två pedagoger en i musik och en i dans vid varje tillfälle.

Tisdag 15.30-16.10

Kulturspanarna 4-5 år

Musik-och danslek

På kulturspanarna får du släppa loss och ha kul i musik och dans på ett lekfullt sätt. Det blir en härlig blandning av sång, dans och rytmik. Du även får pröva på att spela olika rytminstrument. I denna grupp kommer du att möta två musikpedagoger.

Tisdag 16.30-17.10

Kulturträffen 6-8 år

På Kulturträffen kommer vi att utforska och utveckla musikens alla hörn genom sång, rytmik, rörelse och instrument, framför allt trummor. Under kursens gång får du möjlighet att arbeta med olika musikstilar och känna glädjen i att skapa och musicera tillsammans. I denna grupp kommer du att möta två musikpedagoger.

Onsdag 16.40-17.20

KONTAKT

Besöksadress
Vänerparken 5

Postadress
Musikskolan
Vänerborgs kommun
462 85 Vänersborg

Hitta hit/parkering

Enhetschef Musikskolan
Inger Nordström

Telefon:
0521-72 14 77

Expedition
Gunvor Eriksson

Telefon:
0521-72 10 51