Gå till innehåll

Verktygsfält

Press- och informationsmaterial

Här finns bland annat kommunens grafiska profil, logoyper, bilder, filmer och annat informationsmaterial.

Pressmeddelanden och nyheter

Nya som äldre pressmeddelanden och nyheter hittar du i vårt Nyhetsarkiv

Prenumerera på kommunens nyheter via RSS

Från Vänersborgs kommuns webbplats kan du via RSS prenumerera på nyheter från kommunens samtliga verksamheter.


Nyheter från MyNewsdesk

 • Lyckliga pristagare på årets Vänersborgsgala


  Under lördagskvällen delades priser ut vid årets Vänersborgsgala. Näringslivs- och kommunrepresentanter förenades med idrotts- och kulturföreningar i en galainramad festkväll där stämningen var på topp.
  Läs mer
 • Vänersborgs kommun stärker barn- och ungas inflytande


  Vänersborgs kommun driver ett arbete för att ge barn och ungdomar påverkansmöjligheter och känsla av delaktighet och sammanhang. I uppdraget ligger att forma förslag till hur en struktur för ungdomsinflytande kan förverkligas, genom att göra barn och unga medskapande i dessa strukturer. Kultur- och fritidsnämnden har fattat beslut om att genomföra en invånardialog med ungdomar under våren 2023.
  Läs mer
 • Vänersborgs kommun lanserar ny webbplats med nya funktioner


  Idag den 1 mars lanserar Vänersborgs kommun en ny webbplats med nytt utseende och med fler funktioner än tidigare. Webbplatsen ska underlätta för medborgare att ta del av kommunal information, att hantera ärenden men också förenkla kontakten med kommunen. Med dina nya webbplatsen introduceras samtidigt Mina sidor och också en ny Bildbank, Playportal och Evenemangskalender.
  Läs mer
 • Ny reklambyrå upphandlad för Vänersborgs kommun


  Vänersborgs kommun har tecknat ett avtal med Bozzanova Reklambyrå med start från årsskiftet i år. Förutom kravställan tillkom även ett praktiskt moment med arbetsprov där anbudsgivarna fick komma och presentera sina respektive förslag. Sammantaget landade utvärderingen i att Bozzanova Reklambyrå blev tilldelade avtalet.
  Läs mer
 • Ditt bibliotek växer!


  Biblioteken i Lysekil, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg blir nu Biblioteken i Fyrstad. Det innebär bland annat att biblioteken får en gemensam webbplats, biblioteksdatabas och mediebestånd. Låntagarna kommer med andra ord att kunna låna, reservera och lämna tillbaka böcker och andra medier på vilket bibliotek de vill – med bara ett bibliotekskort.
  Läs mer

Sidinformation

Senast uppdaterad:
1 mars 2023