Gå till innehåll

Verktygsfält

Internationella Handelsdagen 18 april

Exempelbild för nyhet

Det är dags för Internationella Handelsdagen, den årliga mötesplatsen för internationella affärer. I år hålls evenemanget på nyöppnade World of Volvo den 18 april, och är en halvdag fylld med seminarium, nätverkande och inspiration.

Dagen för dig som älskar internationella affärer. Vi uppdaterar dig kring de senaste handelstrenderna, handelspolitiken och de affärskritiska områden du behöver ha koll på för att nå framgångsrik internationell försäljning.

Idag är exportmarknader, information och nätverk mer tillgängliga än någonsin. Samtidigt är globaliseringen i stor förändring och rätt kunskap och kontakter är helt avgörande.

Vill du förkovra dig på ett effektivt sätt? Få inspiration, kunskap och affärskontakter för fler och bättre internationella affärer?

Under dagen öppnar vi upp vår mötesplats. Där träffar du nyckelaktörer från olika världsmarknader, exportföretag, exportfrämjare och experter inom allt från affärskultur till internationalisering genom digitala affärsmodeller.

Internationella Handelsdagen arrangeras av Exportcenter Väst och ingår i deras utbud för små och medelstora företag. Exportrådgivarna kommer från organisationerna som ingår i Exportcenter Väst.

Deltagandet är kostnadsfritt. Läs mer här: Internationella Handelsdagen | Västsvenska Handelskammaren (vastsvenskahandelskammaren.se) Länk till annan webbplats.

 

Sidinformation

Senast uppdaterad:
21 februari 2024