Gå till innehåll

Verktygsfält

Hållbarhetsveckan 2024

Den 18-24 maj blir det en vecka fylld av hållbara aktiviteter!

Hållbarhetsveckan är tillbaka, nu flyttad till maj. Mer information om veckan och aktiviteter kommer presenteras i början av april.

Följ gärna Hållbarhetsveckan på sociala medier! Länkar hittar du längst ner på sidan.

Vill du arrangera något under veckan?
Huvudtemat för Hållbarhetsveckan är Agenda 2030 och hållbar utveckling, med fokus på de tre hållbarhetsdimensionerna: social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet.

Syftet med veckan är att visa upp allt fint hållbarhetsarbete som sker i vår kommun. För att göra det anordnas evenemang och aktiviteter som till exempel föreläsningar, utställningar och work-shops.

Vill du och din verksamhet anordna en egen aktivitet under veckan? Det är kostnadsfritt att delta i Hållbarhetsveckan med sin aktivitet. Exempel på aktiviteter kan vara just utställningar, work-shops, föreläsningar eller annat kopplat till hållbarhet på olika platser i kommunen. Det kan lika gärna vara något ni redan planerar att göra inom temat och det blir en möjlighet för er att visa upp er verksamhet och det hållbarhetsarbete ni gör.

Aktiviteterna kan genomföras i egna lokaler, utomhus eller i gemensamma utställningslokaler. Alla anmälda aktiviteter kommer samlas i programmet för Hållbarhetsveckan  och marknadsföras i kommunen.

Anmäl din aktivitet senast fredag 15:e mars 2024, via följande länk: https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=1195375X417210291X48487 Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 februari 2024