Gå till innehåll

Hur ska det går för Babette?

Babette och hennes föräldrar gör en cirkuskonst

foto: Lina Ikse

Text

Datum till
Tid

Hur ska det gå för Babette? är en färgstark musikteaterföreställning, en komiskt, men också allvarlig berättele som uspelar sig på en cirkus

Med doft av sågspån och svettiga trikåer, med toner från orkestern, trolleri och hungriga clowner skapas spänning och förundran i publiken. Vi får följa Babette som tillsammans med sina två systrar Pilotte och Pilatte, mamma Beatrix och pappa Jean- Baptiste, växer upp i cirkusfamiljen Coquette.

Familjens Cirkus Pistage reser ständigt till nya städer för att uppträda. På cirkus måste man oavbrutet öva på sina nummer, sköta djuren, ta hand om cirkustältet och göra reklam för att locka till sig publiken.

Babette tycker om sin familj, men funderar mycket på vad hon själv egentligen vill. Hon börjar tröttna på att livet på cirkusen och i familjen är så stressigt och bråttom hela tiden. Det är som att ingen lyssnar på vad hon försöker säga. Kommer Cirkus Pistage leva vidare? Måste man hänga i familjens trapets? Hur ska det gå? Och framför allt: Hur ska det gå för Babette?

Famljeföreställning från 6 år och upppåt

Ett smakprov Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Speltid 40 minuter

  • Vilka?
    Big Wind, Lotta Sjölin Cederblom, Harriet Ohlsson och Ola Karlberg
  • När?
    18 & 19 maj kl 13.00
  • Var?
    Gymnastiksalen Nuntorps Gård, Nuntorpsdagarna/Hållbarhetsveckan 2024
  • Hur?
    Fri entré

Evenemangsinformation

Datum
till
Tid
Plats
Nuntorps Gård, idrottshallen ovanpå stora huset.
Arrangör
Vänersborgs kommun
E-post
thomas.johansson@vanersborg.se