Gå till innehåll

Verktygsfält

Dr och fru Karl Graméns donationsstiftelse

Stiftelsens ändamål är att utge bidrag till åldringar, föräldralösa barn, ensamstående mödrar, långvarigt sjuka, barn med läs- och skrivsvårigheter eller sammanslutningar av alkoholskadade personer (t ex länkförening).

Sökande ska vara bosatt i och förening ska vara verksam i Vänersborgs kommun. Ansökan kan ske under perioden januari till april och utdelning sker en gång per år i maj. Sista ansökningsdag är 30 april.

E-ansökan

Du kan göra en elektroniskt ansökan direkt på datorn. Länken till Mina sidor och e-ansökan hittar du under Relaterad information längst ner på sidan.

Ansökan via blankett

Särskild blankett krävs om du inte har möjlighet att ansöka elektroniskt. Du hittar blanketten under Mina sidor och kan antingen fylla i blanketten direkt på datorn och skriva ut den, hämta den i kommunhusets reception eller beställa på telefon 0521-72 13 14.

Personuppgifter som lämnas i denna ansökan, eller som registreras i övrigt inom ramen för ansökningsförfarandet, behandlas av den personuppgiftsansvarige; socialnämnden, enbart i syfte att pröva rätten till bidrag och för övrig bidragsadministration.

Personuppgifterna lagras så länge som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen.

På kommunens hemsida kan du läsa mer om hur Vänersborgs kommun hanterar dina personuppgifter.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Sidinformation

Senast uppdaterad:
1 mars 2023