Hoppa till innehåll

 

Näringsliv & arbete

Här hittar du information om näringslivet och arbetsmarknaden i Vänersborg. Kanske är du ute efter ett nytt jobb eller funderar på att starta eget? Kanske är du företagare och vill etablera dig i Vänersborg? Vi hjälper gärna till med dina frågor.

Företag och Coronavirusetöppnas i nytt fönster

Med anledning av den senaste tidens utveckling gällande spridningen av Coronaviruset har vi sammanfattat var du som företagare kan hitta aktuell information.

Företagarhjälpen Fyrbodal länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagarhjälpen är en kostnadsfri rådgivningstjänst för dig som driver företag i Fyrbodalsregionen och som påverkas av Corona-pandemins konsekvenser.

Varmt välkommen att ringa måndag-fredag mellan kl 9-10 på telefon 010-252 07 10.

Föreningsakutenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föreningsakuten drivs av Coompanion i samarbete med RF-SISU Västra Götaland och Göteborgs Föreningscenter, och är finansierat av Västra Götalandsregionen. Föreningsakuten stöttar kooperativ/ekonomiska föreningar, ideella föreningar och stiftelser i Västsverige som behöver vända resultatet och utveckla verksamheten. Tjänsten är kostnadsfri.

SNABBVAL

PÅ GÅNG

NYHETER Näringsliv och arbete

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

KONTAKT

Vänersborgs kommun
Näringslivsavdelningen
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

Kontaktpersoner Näringslivsavdelningen

Frukostforum

FrukostForum
-

Dina uppgifter
Förnamn
Efternamn
E-post
Företag
Telefon
Ev. specialkost
Jag godkänner att mina uppgifter sparas i Vänersborgs kommuns administrativa program enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och att fotografering kan förekomma för dokumentering, information och marknadsföring av vår verksamhet.